”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile CF Răstoliţa şi Lunca Bradului,(linie simplă), unde în cursul acestei dimineţi, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia”, potrivit unui comunicat.

Mai multe echipe au sosit la fața locului și acționează pentru repunerea în funcțiune a trenurilor.

Citeste si: Se anunță fenomene extreme în România. Unde va fi foarte cald și unde cade grindina

Fenomene extreme în România. În jumătate de țară va ploua, iar în jumătate va fi foarte cald

Zilele următoare se află sub instabilitate atmosferică accentuată, iar în mai multe regiuni vor fi înregistrate ploi puternice și căderi de grindină.

Cerul va fi predominant senin, dar se vor  înregistra ploi de scurtă durată.   În unele zone se vor semnala adverse și decărcări electrice, iar cantitățile de apă se vor aduna semnificativ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Zeci de mașini au fost distruse după furtuna de seara trecută din Capitală

Vineri, 17 iunie, instabilitatea atmosferică se accentuează, iar meteorologii spun că de la această dată vremea va deveni schimbătoare.
Vântul va sufla slab și moderat, iar pe parcursul zilei vor fi înregistrate mai multe intensificări ale vântului, în mai multe zone din țară.

Citeste si:  VIDEO| Meteo: cod galben de vreme rea! 12 județe sunt afectate

În Capitală, vremea va deveni general instabilă mai ales după-amiază, unde vor fi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Zeci de copaci au căzut în urma furtunii din Capitală

Furtuna de  zilele trecute din Capitală a smuls zeci de copaci și a avariat tot atâtea mașini. Grindina a căzut semnificativ în mai multe părți a orașului, iar canalizările nu au mai putut face face față cantității de apă adunate pe metru pătrat.

Citeste si: VIDEO| Cod roșu de ploi torențiale, furtuni și grindină în București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si