Subprefectul județului Sălaj, Virgil Țurcaș, a murit, marți, la 53 de ani, după ce acoperișul unui foișor din Hurez s-a prăbușit.

Medicii nu l-au mai putut salva

Potrivit ISU Sălaj, autoritățile au fost sesizate, astăzi, prin apel la 112 cu privire la faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit în urma unei rafale de vânt.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj de la Ambulanță.

Citeste si: Accident grav în Timiş: Un bărbat a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un tir

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat după incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. 

Citeste si: Tragedie în Sălaj: O femeie și-a bătut soțul până acesta a decedat

"Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat în urmă cu puţin timp. Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la mică distanţă, pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat",
au arătat reprezentanţii Prefecturii Sălaj.

Patru persoane au fost rănite

Virgil Ţurcaş participa, ca invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Citeste si: Un bărbat din Italia a fost găsit mort după 10 ani de la dispariția sa

"În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul TIM şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital", a arătat reprezentanții prefecturii.

Citeste si: Moarte suspectă în Botoșani: un om de afaceri a murit în circumstanțe necunoscute

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si