Cine este Nicolas, noul concurent de la "Casa Iubirii"

Nicolas are 28 de ani și este din Brăila. Are 1,83cm înălțime și este zodia Pești. Concurentele s-au lăsat vrăjite de aspectul său fizic, unul dintre punctele forte ale concurentului. 

Am intrat în cușca leoaicelor ”,  a fost prima declarație a lui Nicolas despre concurente, după ce s-a prezentat, scrie WOWbiz.

Citeste si: Natalia face declarații despre Albert: “Are experiență de televiziune”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat după ce a fost anunțat nou concurent al emisiunii, Kinga și-a arătat interesul pentru tânărul Nicolas, mai ales datorită înălțimii lui. Tot ea a fost curioasă să afle ce mașină conduce bărbatul și dacă este una scumpă, așa cum își dorește de la bărbatul de lângă ea.

Cum și-a făcut apariția Nicolas în emisiune

În a doua parte a emisiunii de ieri, noul concurent a pășit pragul Casei.

Toți au rămas surprinși și nu înțelegeau asocierea "sunetistului" ce tocmai rezolvase problema lavalierei cu noul concurent al emisiunii. Astfel, frumoasa prezentatoare a dat cărțile pe față și a recunoscut că a fost un joc pe care l-a făcut pentru a stârni interesul fetelor.

Citeste si: Cuplul Bianca-Adrian, momente tensionate în Camera Roșie. Adrian este dezamăgit de comportamentul iubitei sale

Fetele au fost mai mult decât încântate când au auzit că Nicolas va participa alături de ele la emisiune pentru a-și găsi jumătatea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si