Scandalul ar fi avut loc pe data de 8 iunie, dar Poliția nu ar fi fost sesizată în acest caz. Patru bărbați ar fi fost bătuți în plină stradă de o gașcă de proxeneți.
În imaginile surprinse de pe camerele de supraveghere este surprins momentul în care trei indivizi se apropie de un bărbat și îl lovește cu un pumn în față. Polițiștii au deschis şi un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeste si: Doi vânzători de legume s-au luat la bataie, unul fiind lovit mortal

Imaginile au ajuns în atenția polițiștilor

"Urmare a apariției, în spațiul public, a unor imagini video în care se observă faptul că, pe un trotuar de la intersecția străzilor Cișmelei cu Dispensarului, un grup format din mai multe persoane exercită acte de violență asupra altui grup de persoane, tulburând ordinea și liniștea publică, vă comunicăm următoarele:

În urma acestui eveniment nu a fost înregistrată nicio plângere, de la data producerii și până în prezent.

Citeste si: Scandal general între un grup de români și un grup de bulgari în sudul Italiei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma luării la cunoștință despre aceste înregistrări, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice",

au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Doi vânzători de legume s-au luat la bataie, unul fiind lovit mortal

Două grupări de vânzători de legume care își disputau influența în piață s-au luat la bătaie cu bâte.

Cele două grupări care s-au luat la bătaie erau din Tulcea și Constanța. Cei doi bărbați s-au luptat cu bâte, cuțite și topoare, iar de aici până la o crimă a mai fost doar un pas.

Unul dintre atacatori, în vârstă de 42 de ani a murit, iar un rival de-al acestuia este în stare gravă la spital după ce a leșinat.

Citeste si:  Dosar penal în urma unei bătăi între eleve de 13 şi 15 ani

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si