Accidentul a fost surprins de camera de bord a autoturismului, și doar o minune a făcut ca impactul să nu-i fie fatal.

Un copil, aflat pe o trotinetă, a fost izbit din plin de un autoturism

Accidentul a avut loc pe o stradă din Dobroiești. Băiatul iese brusc cu trotineta în fața mașinii de pe o stradă adiacentă.

Norocul copilului a făcut ca șoferul să nu conducă cu o viteză ce ar fi putu fi fatală. Copilul a fost transportat la spital, însă se afla în afara oricărui pericol.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Teribilism la volan: Un tânăr din Craiova a fost surprins de radar cu o viteză de 180 de kilometri pe oră în oraș

Părinții copilului de 11 ani vor fi trași la răspundere pentru că l-au lăsat nesupravegheat pe micuț.

Cu ce viteză uluitoare a fost prins un șofer de BMW în Craiova

Polițiștii de la Rutieră au depistat  un șofer care gonea cu aproape 180 de kilometri pe oră în oraș, unde limita este de 50 de km/oră.

În plus, oamenii legii au descoperit, la volan tineri bauți zdravăn sau drogați.

Citeste si: Trotinetele, la un pas să fie interzise

„Cei doi șoferi de 21 și 27 de ani au fost depistați de polițiștii Biroului Rutier Craiova în timp ce conduceau autoturisme cu vitezele de 179 și 147 km/h, în municipiul Craiova. Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional conform O.U.G.

nr.195/2002 R., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si