George Simion a anunţat în Parlament că face nuntă mare luna viitoare, motiv pentru care a împărțit invitaţii pentru cel mai important eveniment din viața sa colegilor săi.

Citeste si: Criză de antibiotice. Pacienții sunt nevoiți să se plimbe la mai multe farmacii pentru a găsi medicamentele de care au nevoie

Liderul AUR se pregătește intens pentru marele eveniment, unde îi aşteaptă pe toţi românii, dar mai ales pe politicieni.

În urmă cu puțin timp, președintele Alianței pentru Unirea Românilor a dezvăluit cine este viitoarea sa soție.

Liderul AUR: "Am invitat toţi românii la nuntă, dar şi toţi parlamentarii. Sunt şi ei români!"

"Am dat invitaţii la nuntă majorităţii colegilor mei din Camera Deputaţilor. Am dat parlamentarilor, o să dau şi celor de la UDMR, am dat celor de la minorităţi, de la USR, PSD şi PNL. Am invitat toţi românii, dar şi parlamentarii UDMR. Sunt şi ei români. Vreau să petrec cu parlamentarii de peste tot, cu toţi românii. Sunt şi ei români, nu i-am descalificat, nu le-am luat cetăţenia încă", a dezvăluit George Simion, pentru jurnaliștii de la Antena 3.

George Simion a împărțit invitații în Parlament. Deputatul își cheamă colegii la nuntă: "Să vină toţi românii!"

Invitația la nunta lui George Simion

[Sursa foto: antena3.ro]

Citeste si: Silviu Prigoană, dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". A vrut să lase totul în urmă: „Eu am vrut să emigrez atunci”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai mult, viitorul mire a prezentat şi invitaţia de la nunta sa, iar invitaţii trebuie să aibă o vestimentaţia obligatorie: ia traditională românească.

Cine este aleasa inimii lui George Simion?

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă.

Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a declarat George Simion prin intermediul unui comentariu pe Facebook.

Viitoarea mireasă, Ilinca, în vârstă de 24 de ani este proaspăt absolventă a unei facultăți de drept.

George Simion a împărțit invitații în Parlament. Deputatul își cheamă colegii la nuntă: "Să vină toţi românii!"

George Simion și viitoarea sa soție, Ilinca

[Sursa foto: Facebook George Simion]

Citeste si: Nunta anului în politica românească. Românii pot participa virtual la nunta liderului AUR

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

”De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, a mai adăugat George Simion la postarea sa de pe Facebook în care a vrut să pună punct speculațiilor despre cine este viitoarea sa soție.

Postarea de pe rețelele de socializare a politicianului a stârnit mii de reacții. Unii oameni l-au felicitat și au apreciat frumusețea viitoarei soții, alții au considerat că viitoarea soție este ”prea mică”.

Citeste si: Andreea Tonciu dezvăluiri în exclusivitate la "Fiță cu Adiță". Ce surprize i-a pregătit Adiță brunetei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si