Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 29, bănuiți de furt din parcarea unui salon de evenimente, au fost prinși în noaptea de 2 spre 3 iulie, în Balș. Aceștia au furat suma de 5.000 de lei în luna iunie, din mașinile parcate.

Autorii prinși noaptea trecută au fost surpinși având un comportament neadecvat tot într-o parcare, fapt care le-a dat polițiștilor semne de întrebare, fiind reținuți.

Citeste si: Doi italieni au fost arestați în timp ce se pregăteau să jefuiască poșta din Genova. Bărbații se aflau în posesia mașinii unui român

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„La data de 3 iulie 2022, poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş- Compartimentul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, au reţinut doi bărbaţi bănuiţi de furt calificat. Ulterior, aceştia au fost arestaţi preventiv. În fapt, în noaptea de 11 spre 12 iunie 2022, poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri, din interiorul a două autoturisme, ce se aflau în parcarea unei săli de evenimente, din oraşul Balş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, stabilirea situaţiei de fapt, recuperarea prejudiciului şi dispunerea de măsuri legale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Olt.

Citeste si: VIDEO- Trei români au creat haos într-o sala de jocuri din Italia. Au folosit un autobuz pe post de berbec și au furat toți banii 

Bărbații bănuiți de furt calificat sunt din municipiul Slatina și acționau câte trei, unul din ei fiind șoferul.
„În urma probatoriului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022, doi bărbaţi, de 19 şi 29 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. La data de 3 iulie 2022., cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Judecătoriei Balş, care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, faţă de aceştia. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie“, au mai transmis reprezentanţii ISU Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si