„La data de 6 iunie, în jurul orei 22,30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat de 44 de ani, despre faptul că pe o păşune din extravilanul municipiului Cluj-Napoca, în zona ‘Dealul Borhanciului’, a găsit mai multe fragmente osoase umane, precum şi articole vestimentare”, precizează sursa citată.

Citeste si: Panică pe străzile din Timișoara: Un bărbat transporta pe plafonul maşinii ceva ce părea a fi un cadavru

Fragmentele de oase și hainele sunt examinate de către medicii legiști în vederea identificării persoanei decedate.

„În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de poliţişti pentru efectuarea cercetării la faţa locului, ocazie cu care au fost identificate mai multe fragmente osoase şi articole de îmbrăcăminte, care ulterior au fost ridicate de către medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării procedurilor de examinare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sfârșit tragic pentru Yasmin. Tânăra de doar 18 ani s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din București, din dragoste

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se mai menţionează în informarea IPJ Cluj.

Un bărbat a speriat participanții la trafic cu ceea ce transporta pe plafonul mașinii

Șoferii din Timișoara au sunat panicați la 112 să anunțe că un participant la trafic transportă ceva ce seamănă cu un cadavru uman.
”Cadavrul” era un exponat al unui tânăr artist din Timișoara, care s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei din partea polițiștilor.

Citeste si: Descoperire terifiantă: un copil, de trei ani, a fost găsit mort în congelator

”A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancţionat conform Legi nr 61/1991, cu suma de 1.000 de lei. Bărbatul este membrul unei asociaţii de tineri artişti din Timişoara, cunoscută cu acest gen de activităţii şi expoziţii”, transmite IPJ Timiş.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si