Au fost publicate ultimele imagini cu Shinzo Abe în viață. Camerele de luat vederi au surprins momentul șocant în care fostul premier al Japoniei este împușcat mortal în timpul unui discurs.

Citeste si: Cine este bărbatul care l-a împușcat pe Shinzo Abe, cel mai longeviv premier japonez din istorie. "Japonia nu va mai fi la fel"

În imaginile de mai jos se vede cum politicianul în vârstă de 67 de ani își susține cu înflăcărare discursul în momentul în care un zgomot puternic se aude și camera de filmat

cade la pământ.

Shinzo Abe, împușcat în partea stângă a pieptului

Fostul premier al Japoniei, Shinzo Abe, a murit după ce intrase în stop cardiorespirator în urma împușcăturii, transmite vineri Reuters, care citează postul public nipon NHK.

Shinzo Abe a fost transportat în stare de inconștiență la Universitatea de Medicină Nara din orașul Kashihara, cu un elicopter al forțelor de intervenție.

Citeste si: Ce spune Klaus Iohannis despre împuşcarea fostului prim-ministru japonez Shinzo Abe

Shinzo Abe, în vârstă de 67 de ani, susţinea un discurs de campanie în apropierea unei gări de tren din oraşul Nara, în vestul Japoniei, când a fost împuşcat de atacatorul de 41 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

shinzo abe

Shinzo Abe, în timpul ultimului discurs, în localitatea Nara

[Sursa foto: Twitter ]

shinzo abe murit

Atacatorul, reținut. Arma sa era de confecționată artizanal 

shinzo abe a murit

Momente de panică în localitatea Nara din vestul Japoniei. Fostul premier Shinzo Abe a murit

[Sursa foto: Twitter]

Poliția l-a arestat pe Yamagami Tetsuya, un bărbat de 41 de ani din orașul japonez Nara, în legătură cu împușcarea fostului prim-ministru Shinzo Abe, potrivit postului public NHK, care citează surse din poliție.

Suspectul de asasinarea lui Shinzo Abe de vineri ar fi folosit o armă pe care pare să fi făcut-o el însuși. El a făcut parte anterior din marina japoneză.

Citeste si: Cine este bărbatul care l-a împușcat pe Shinzo Abe, cel mai longeviv premier japonez din istorie. "Japonia nu va mai fi la fel"

Shinzo Abe ținea un discurs în fața stației Yamato Saidaiji când a fost atacat de individul înarmat, în jurul orei 11:30. Elevii de liceu care au asistat la împușcătură au declarat pentru NHK că un bărbat a venit din spate și a tras două focuri de armă.

„Prima lovitură a sunat ca un bazooka de jucărie, iar bărbatul a făcut un pas înapoi după prima”, a spus un student. După ce atacatorul a tras al doilea foc, a apărut o cantitate mare de fum alb, a adăugat martorul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Forțele de securitate au intervenit imediat și l-au imobilizat pe bărbatul în vârstă de 41 de ani care nu a dat semne că vrea să fugă.

Medicii japonezi: Shinzo Abe a fost împușcat direct în inimă 

Shinzo Abe a murit din cauza sângerării excesive și a fost declarat mort la ora locală 5:03 p.m., au declarat medicii de la spitalul Universității Medicale Nara în timpul unei conferințe de presă de vineri.

Medicii au spus că glonțul care l-a ucis pe fostul lider japonez a fost „suficient de adânc pentru a-i ajunge la inimă”, iar personalul medical nu a putut opri sângerarea, potrivit CNN.

Asasinarea fostului lider mondial în plină zi a șocat o națiune neobișnuită cu violența armată și a provocat o revărsare de sprijin și condoleanțe din partea comunității internaționale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si