Potrivit presei locale, bărbatul ar fi plecat la cules de ciuperci în pădurea din localitatea argeșeană, iar când vecinii au văzut că acesta nu se întoarce au plecat în căutarea lui.

Citeste si: El este primarul din Mureș care a murit în fosa septică, alături de fiica sa

Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat care a alertat imediat autoritățile, informează ziarul Obiectiv de Arges.

Salvamontiștii, chemați de urgență

La fața locului s-au deplasat oamenii legii, dar și salvamontiștii care au preuat trupul neînsuflețit al bărbatului din cauza terenul greu accesibil și l-au transportat la echipajul Serviciului de Medicină Legală Argeș.

Citeste si: VIDEO- Anchetă penală în cazul turistului portughez lovit de fulger. Organizatorii excursiei nu au ținut cont de avertizările meteo

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"În ziua de 20 iulie, în jurul orei 18,00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o zonă împădurită, de pe raza localităţii Stoeneşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului, se arată într-un comunicat transmis joi de IPJ Argeş.

Cine este bărbatul găsit decedat

Întrucât zona era greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale.

Potrivit polițiștilor, victima este un bărbat de 64 de ani din localitatea Stoenești. Vecinii săi spun că plecase la cules de ciuperci cu câteva zile mai devreme.

Citeste si: Nenorocirea de la Neamț s-ar putea repeta în cazul podului de la Corbu

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

"În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", mai spun cei de la IPJ Argeș. 

Citeste si: Șapte persoane au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară de la o ciorbă de perișoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si