Bărbatul aștepta să facă formalitățile și să se îmbarce, moment în care i s-a făcut rău. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care a constatat decesul.

Citeste si: Un bărbat din Constanța și-a omorât fratele cu o bâtă

"A intervenit echipa medicală de pe aeroport. Pacientului i s-a administrat oxigen şi i s-a făcut masaj cardiac, pulsul fiind foarte slab.

Între timp, a fost solicitată şi o ambulanţă, iar medicii au continuat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute, nu a mai reacţionat şi a fost declarat decedat. Bărbatul avea şi alte probleme de sănătate", a afirmat Elena Troia.

Citeste si: A zăcut mort ore în șir pe o plajă, până când un angajat a sunat la 112

Un bărbat a murit pe o plajă și a stat ore întregi până a fost găsit

Un turist britanic nu s-a mișcat ore în șir de pe șezlongul său de pe o plajă din Grecia și, ulterior, a fost declarat mort în cursul serii.

Turistul, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit sâmbătă seara de angajații plajei Stalida, frecventată în general de turiști cu copii.

Citeste si:  Un bărbat din Republica Moldova a trecut Prutul ilegal doar ca să își vadă prietenii de pe o rețea de socializare

La fața locului au ajuns echipajele medicale și i-au acordat primul ajutor bărbatului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Heraklion, însă medicii de acolo nu au putut decât să declare decesul. 

Citeste si: VIDEO| Imagini emoționante: Trupul românului, mort în Grecia, a fost adus acasă

Pe insula Creta, temperaturile au depășit 30 de grade Celsius în ultimele săptămâni. Pompierii de pe insulă s-au luptat cu incendii de vegetație în Agios Vassiliou, care au afectat sute de hectare de teren agricol, inclusiv plantații de măslini, stupi și pășuni.

Citeste si: Un român, muncitor în Italia, a murit pe șantier din cauza caniculei. Angajatorul este judecat

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si