Anunțul decesului a fost făcut de Colegiul Medicilor din România. Pacienții au numai cuvinte de laudă la adresa medicului.

Carmen Ginghină, reputat medic cardiolog, a decedat

”Sincere condoleanțe familiei doamnei Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghină, reputat medic cardiolog, care s-a stins din viață!Cu o vastă experiență profesională, Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghină a condus Clinica de Cardiologie a Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare ”Prof.

Dr. C. C. Iliescu” București, ajutând nenumărați pacienți să își depășească suferința. De asemenea, în calitate de Șef Catedră Cardiologie la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București.

Citeste si: Primarul din Calafat a mutat biroul viceprimarului în fostul adăpost pentru câini

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghină a îndrumat și format, ani la rând, generații de medici, pe care i-a ajutat, cu răbdare și dedicare, să înțeleagă Cardiologia. Prof. Univ. Dr. Carmen Ginghină a publicat o serie de cărți, dintre care volumul „Mic tratat de cardiologie” rămâne „piatra de temelie” în pregătirea studenților”, arată prof.

univ. dr. Daniel CoriuPresedintele Colegiului Medicilor din România, în numele Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din România.  

Pacienții o consideră un înger al medicinei

Carmen Ginghină s-a născut la 24 iulie 1948, iar pacienții au doar cuvinte de laudă la adresa prof. univ. dr. Carmen Ginghină. 

Citeste si: Momente grele pentru Tzancă Uraganu. Fratele său, Miraj Tzunami, a ajuns pe mâna medicilor

”Am fost pacientul acestei minunate doctoriţe în tot cursul anului 1989, cât am fost internat ca urmare a unui infarct. Împreună cu Domnul Profesor Costin Carp a făcut pentru mine pur şi simplu minuni, a fost instrumentul de care Dumnezeu s-a folosit pentru că eu să trăiesc după 24 de ani în urma unui infarct din care de regulă nu se scapă”, a scris un pacient.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si