Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminaității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat, în cursul zilei de marți, 2 august, percheziții domiciliare în județul Bacău. Două persoane au fost suspectate de trafic de droguri de mare risc.

Citeste si: Percheziții la mai mulți traficanți de droguri de mare risc

”În urma descinderilor, care au vizat şi maşina folosită de una dintre persoanele bănuite, au fost descoperite şi ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 130 de grame de cocaină, 3.600

de euro, 3.000 de lire sterline, 9.200 de lei, bijuterii din aur, în cantitate de aproximativ 150 de grame, un autoturism de lux şi 5 telefoane mobile”, au precizat anchetatorii.

Citeste si: Situație inedită pentru un tânăr. A uitat o borsetă plină cu droguri în mall

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele trei persoane ar fi procurat, transportat, deținut și oferit pentru consum diferite cantități de droguri de mare risc pentru suma de 100 euro/gram.
Cele trei persoane au fost aduse la audieri cu propunere de arestare preventivă.

Un tânăr a uitat o borsetă plină cu droguri în mall

Citeste si: Descinderi în județul Prahova: mai multe persoane sunt bănuite de furt din societăţi comerciale

Ghinion pentru un român  de 29 de ani. El și-a uitat borseta într-un mall din oraș. Ceea ce a urmat a fost total neașteptat. În interiorul borsetei s-a descoperit interzise de lege în România.

Borseta a fost găsită de unul dintre paznicii centrului comercial.

Citește si:  VIDEO Cel puțin 18 oameni au murit în urma unei operațiuni a poliției

Paznicul mall-ului a găsit borseta, a deschis-o, și a rămas mut de uimire. El a văzut că era plină de substanțe interzise de lege la noi în țară.

Paznicul a verificat conținutul borsetei, apoi a sunat imediat la 112. IPJ Vâlcea a transmis ulterior și primele informații despre acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si