Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) va juca împotriva americancei Cori Gauff (SUA, 18 ani) în sferturi la Toronto, după ce sportiva noastră a trecut de Jil Teichmann (Elveția, 25 de ani) cu 6-2, 7-5.

Citeste si: Simona Halep, calificare în optimi la Toronto. Adversară neașteptată în următorul meci

Simona Halep a trecut după o oră şi jumătate de Jil Teichmann (25 ani, 21 WTA), care reușise să elimine în turul secund jucătoarea nr.

2 mondial, estoniana Anett Kontaveit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 61.300 de dolari şi 190 de puncte WTA după calificarea în sferturile de finală.

Cum a decurs meciul Simonei Halep cu Jil Teichmann

Fostul lider mondial a început în forţă şi a condus cu 3-0, Teichmann a redus ecartul (3-2), dar au urmat alte trei ghemuri consecutive şi Halep a luat primul set cu 6-2.

Actul secund a fost mult mai echilibrat, iar Teichmann a fost în faţă cu serviciul până la 5-5, când Halep a făcut break, iar apoi a încheiat conturile (7-5), după ce a salvat o minge de break.

Coco Gauff, cea mai tânără tenismenă din turneu

Simona Halep o va înfrunta în sferturi pe tânăra jucătoare americană Coco Gauff, noua senzație a tenisului din SUA.

Citeste si: Serena Williams a anunțat că se retrage din tenis

Halep a câştigat toate cele trei meciuri directe cu Gauff (18 ani, 11 WTA), finalistă anul acesta la Roland Garros. Simona s-a impus în 2019 în optimi la Wimbledon, cu 6-3, 6-3, şi de două ori anul acesta, în turul al treilea la Indian Wells, cu 6-3, 6-4, şi în optimi la Madrid, cu 6-4, 6-4.

Simona Halep a câştigat de două ori Openul Canadei, care se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, de fiecare dată impunându-se când competiţia a avut loc la Montreal (2016, 2018). De asemenea, are şi o finală jucată în Canada, în 2015, chiar la Toronto.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si