Spaniolul, care se afla într-un autoturism cu numere de Spania în calitate de pasager, a fost legitimat în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Citeste si: Veronica a fost ucisă în Spania de unchiul soțului ei. Bărbatul este îngenuncheat de durere

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost condus la sediul instituției, unde oamenii legii au efectuat mai multe verificări.

Autoritățile din Spania aveau emis un mandat de arestare pe numele bărbatului

"S-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din Spania. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituţiei pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean din Spania, în vârstă de 40 de ani, iar documentul aparţine altei persoane", au transmis vineri, 12 august 2022, reprezentanții Poliției de Frontieră Arad.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea cerșetoarei care a ajuns milionară peste noapte. Ce și-a cumpărat după ce a încasat suma de 1,2 milioane de euro

Cetățeanul spaniol a declarat că a recurs la această metodă întrucât pe numele său s-a emis un mandat de arestare în Spania. Acesta este cercetat pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Citeste si: O îngrijitoare româncă a fost condamnată la închisoare: „Sunt nevinovată! M-a denunțat pentru că i-am refuzat avansurile”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si