La Penitenciarul Craiova oamenii legii au în plină desfășurare o anchetă după ce Gheorghe Dincă le-a acordat un interviu din spatele gratiilor jurnaliștilor de la gândul.ro.

Mai mult, reprezentanții penitenciarului susțin că interviul nu a fost acordat, iar acesta a primit un telefon mobil, care a fost introdus în mod ilegal în celula deținutului.

Citeste si: VIDEO- Declarațiile uluitoare ale lui Dincă. Ce spune monstrul de la Caracal după decizia judecătorilor

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În înregistrarea audio făcută publicată de jurnaliștii de la  Gândul.ro,  monstrul de la Caracal neagă toate acuzațiile potrivit cărora ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu și vorbește despre torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât pe cea a Luizei Melencu.

Părinții Alexandrei Măceșanu încă au speranță: "Aceste fete trăiesc"   

Gheorghe Dincă va afla pe 9 septembrie prima sentinţă în procesul în care este acuzat că le-a ucis şi violat pe Alexandra Măceşanu şi pe  Luiza Melencu. 

Citeste si: Minte bolnavă: Un bărbat a fost arestat preventiv, deoarece deținea zeci de mii de materiale pornografice cu minori

Tudorița Măceșanu, tatăl Alexandrei, are încă o speranță în ceea ce o privește pe fiica ei şi crede că aceasta este în viaţă.

"Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea.  Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă.

El poate să putreazească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat", este mărturisirea cutremurătoare a mamei Alexandrei Măceşanu, pe care a făcut-o în cadrul unei emisiuni televizate de la Antena 3.

Citeste si: Doi bărbați au fost reţinuţi după ce au fost prinşi drogaţi la volan. Cei doi sunt tată și fiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si