Imediat după primele ore ale dimineții, cozile de mașini ajungeau după stația de taxare de la Fetești, iar pe aplicațiile de trafic valorile continuau să crească din ce în ce mai mult.

Aglomerație pe drumurile către mare și munte

Încă de vineri după amiază traficul s-a aglomerat pe drumurile către mare și munte și continuă și astăzi. În această perioadă peste 200.000

de oameni sunt în stațiunile de la malul mării, ținând cont că este și minivacanța de Sf. Maria.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că „pe Autostrada A2 București – Constanța, valorile de trafic sunt crescute pe sensul către litoral pe tronsoanele kilometrice 12- 50 și 148- 156”.

De asemenea, se circulă în condiții de aglomerație și la ieșire de pe autostrada A4 spre DN 39 Agigea- Mangalia. Astfel, polițiștii rutieri recomandă rute alternative precum: Autostrada A2 – Valea Dacilor- Ciocârlia- Mereni- DJ 381 Topraisar- DJ 391 Negru Vodă- DN 39 Mangalia. 

Citeste si: VIDEO- Aglomerație în vămile din vestul țării. Ce recomandă autoritățile

Oamenii legii recomandă respectarea limitelor legale de viteză și indicațiile polițiștilor, asigurarea și semnalizarea la schimbarea benzii de circulație sau a direcției de deplasare.

Să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu uite de acordarea de prioritate atunci când părăsesc spațiile de servicii și nu trebuie să circule sau să oprească pe banda de urgență.

Aglomerație în vămile din vestul țării. Ce recomandă autoritățile

Granițele din vestul țării au fost luate cu asalt astăzi de românii care pleacă în vacanță și de cei care se întorc la muncă în vestul Europei. Au așteptat câte 2-3 ore pentru a trece în țara vecină.

Traficul de călători s-a intensificat, vineri, la frontiera cu Ungaria, mai ales pe sensul de ieşire din România, pentru că multe persoane aleg să îşi petreacă minivacanţa de Sfânta Maria în străinătate.

Cozi de kilometri

Vineri, 11 august, la vămile Nădlac 1 si Nădlac 2 din județul Arad cozile de mașini s-au întins pe câțiva kilometri.

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului de la frontieră, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, vama Nădlac II este punctul cel mai aglomerat, iar la ieşirea din ţară se înregistrează coloane de maşini şi un timp mediu de tranzitare de 90 de minute. 

Citeste si: Aglomerație în Vama Nădlac

Sunt deschise opt artere de ieşire din România pentru traficul uşor şi turistic, dar se înregistrează un "număr mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră".

La Nădlac I este aglomeraţie şi pe sensul de intrare în România, pe care sunt deschise şase artere.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„În acest moment, timpii de așteptare pentru Vama Nădlac 2, sensul de ieșire spre Ungaria, sunt de 90 de minute.

Este ceva perfect normal, suntem în sezon estival, se apropie minivacanța de Sfânta Maria, așa că mulți români aleg să își petreacă vacanța în străinătate și, totodată, sunt și cetățeni români care se întorc în țările unde lucrează, în străinătate. Deci, traficul este normal pentru această perioadă”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, conform  Libertatea.

Citeste si: VIDEO| Aglomerație în Vama Distracției


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si