Medicii de pe ambulanță au ajuns imediat la fața locului și i-au acordat primele îngrijiri medicale femeii grav rănite în urma impactului. În cele din urmă victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Martorii susțin că șoferul circula cu viteză foarte mare. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citeste si: Doi copii din Bacău au căzut în râul Bistrița. Un băiat de 13 ani a murit

4 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru șoferița care a accidentat mortal două fete în București

Șoferiţa care a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală a fost condamnată la 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare, însă decizia nu este definitivă.

Potrivit Magistraților, Marcela Leonte a primit 4 ani pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Astfel, femeia va face 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare, scrie Agerpres.

Daune morale și materiale 

Pe lângă condamnarea propriu-zisă, judecătorii au decis ca SC Asigurare Reasigurare City Insurance SA (companie aflată în faliment) să plătească, prin lichidator judiciar CITR filiala Cluj SPRL, peste 800.000 de euro reprezentând daune morale şi materiale, către şase părţi civile din dosar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Totuși, decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. 

Două fete lovite mortal

Pe 27 februarie 2021, Marcela Leonte, în vârstă de 57 de ani, a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală.

Aceasta ar fi pierdut controlul mașinii, a lovit un stâlp, iar maşina a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit o fetiţă de 6 ani şi o fată de 20 ani.

Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital, însă nu au mai putut fi salvate. 

În declaraţia dată poliției, şoferiţa ar fi spus că are permis de conducere de mai multă vreme, însă nu conduce constant şi nu avea experienţă pe o maşină automată. Ea spune că ar fi încurcat pedalele maşinii şi ar fi apăsat pe acceleraţie în loc de frână, ajungând cu maşina pe trotuar, unde le-a accidentat mortal pe cele două fete.

Ea a declarat că nu a consumat băuturi alcoolice, însă a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest, astfel încât i s-au prelevat probe biologice. Conform rezultatelor de la INML, femeia avea 1,25 g/l alcool pur în sânge, la momentul producerii accidentului.

Citeste si:  Veste neagră despre actrița Anne Heche. "Nu are șanse să supraviețuiască"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si