Numărul alertelor cu bombă a crescut considerabil în ultima perioadă în Republica Moldova. Din fericire, toate alertele au fost false.

Citeste si: VIDEO| Incident la ceremoniile din Portul militar Constanţa. IPS Teodosie: „Îi compătimesc pe cei care au făcut asta pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”

A fost alertă cu bombă la Curtea Supremă de Justiție a Republicii Moldova.

Poliția anunță că a fost sesizată despre amplasarea unui obiect explozibil în sediul instituției. S-a întâmplat în jurul orei 8:40, conform Publika.md.

Alertă cu bombă la Aeroportul Internațional din Chișinău

Forțele de ordine au intervenite imediat, iar serviciile specializate verifică clădirea Curții Supreme.

Citeste si: Bărbat lovit mortal de tren în Buftea

La scurt timp, oamenii legii au anunțat că este vizat de alertă și Aeroportul Internațional Chișinău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

De la ora 14:10, polițiștii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău a fost ridicat pe alarmă pe motivul parvenirii unui nou mesaj de amenințare teroristă.

Mai multe alerte cu bombă la Aeroportul din Chișinău

Aceasta este a treia amenințare în mai puțin de 48 de ore,  informează  Poliția de Frontieră. Din fericire și această alertă s-a dovedit a fi falsă.

Tot personalul din Aeroport, dar și călătorii au fost evacuați de urgență, la fața locului fiind prezente instituțiile specializate ale MAI în vederea verificărilor.

Citeste si: O primăriță din România și-a făcut amantul viceprimar, după ce bărbatul a amenințat-o că va publica poze intime cu ea

În aceste circumstanțe, procedura de înregistrare a pasagerilor a fost temporar oprită, ceea ce înseamnă că unele curse vor fi efectuate cu întârzieri.

Peste 40 de minute, Aeroportul Internațional Chișinău și-a reluat activitatea în regim normal.

Citeste si: Un bărbat a murit în Aeroportul din Iași în timp ce făcea formalitățile

Instituția solicită din partea pasagerilor înțelegere și calm la situația creată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si