Robert și Eduard, care au fost despărțiți la doar câțiva ani, în urma divorțului părinților, au avut parte de o reuniune.

Citeste si: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a lovit și înjunghiat pasagerul din dreapta sa

Ruptura dintre cei doi a avut loc în 1992, atunci când Robert a plecat cu tatăl său în Alba Iulia, iar fratele lui, Eduard, a rămas cu mama sa în Târgu Jiu.

Regăsiți cu ajutorul Poliției

Cine ar fi crezut că poliția i-ar fi putut reuni pe cei doi? Din 1992 și până în prezent, Robert și Eduard nu au mai luat legătura.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant: Tată şi fiu, agresaţi de alţi trei bărbaţi. Victimele au ajuns la spital

Robert a apelat la Poliție după trei decenii, timp în care susține că a fost măcinat de gândul că nu își va mai revedea fratele vreodată.

A durat o lună și jumătate până când polițiștii i-au identificat fratele, datorită unor cicatrici de pe mâna și piciorul stângi, semnalmente declarate de tatăl celor doi băieți.

Marți, Robert și Eduard s-au reîntâlnit, după 30 de ani, în sediul Poliției Gorj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si