Circulația este îngreunată, miercuri dimineață, în urma unui accident mortal produs pe DN 1, în zona localității Băicoi. Un pieton a fost lovit, iar echipajele venite la fața locului nu au putut decât să confirme decesul.

Citeste si: Un TIR încărcat cu cărbuni s-a răsturnat pe drumul dintre Craiova-Pitești

„Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN1, Băicoi intersecţie cu Lilieşti, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că un bărbat, în calitate de pieton, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, ar fi fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat vârstă de 44 de ani”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Citeste si: Doi bărbați au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o camionetă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani a fost acroșat de alte două autoturisme, conduse de doi bărbați de 37 și respectiv 43 de ani. Cei trei șoferi nu au consumat alcool.

Doi bărbați au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o camionetă

Doi bărbați de 38 și 45 de ani au murit într-un accident, marți după-amiază, pe o stradă care leagă Geoagiu și Orăștie.

Citeste si:  Cinci mașini implicate într-un accident: Două persoane au fost rănite

Potrivit informațiilor oferite de autorități, accidentul s-a produs după ce bărbatul de 38 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat pe sensul opus, de unde venea o autoutilitară, condusă de un bărbat de 42 de ani.

Citeste si:  20 de oameni au murit carbonizați după ce un autobuz s-a ciocnit cu o cisternă cu benzină

"În urma accidentului rutier a rezultat  decesul conducătorului auto  în vârstă de 38 de ani şi a pasagerului de pe locul din dreapta- faţă al autoturismului condus de acesta, un bărbat în vârstă de de 45 de ani, din municipiul Petroşani" , a precizat IPJ Hunedoara.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si