VIDEO UPDATE 20:20- Bărbatul a fost prins. Imagini cu atacatorul

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.

Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale.”, potrivit unui comunicat emis de reprezentanții Poliției Capitalei.

Incident șocant în Capitală. Un bărbat care se deplasează pe trotinetă electrică, înțeapă cu un cuțit femeile de pe stradă.

Citeste si: Trupul unui bărbat a fost găsit în stare de putrefacție la marginea unei păduri

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 1 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înţepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1”, se arată într-un comunicat al autorităţilor.

Polițiștii au fost sesizați că o femeie a fost lovită cu un obiect ascuțit, astfel că femeia a fost transportată la spital.

Citeste si: Adolescent atacat cu sabia chiar sub ochii îngroziți ai iubitei. Scandal în stradă în Brăila

Un adolescent a fost atacat cu sabia

Incidentul dramatic a avut loc pe o stradă din municipiul Brăila, acolo unde victima se plimba alături de iubita sa.

După ce doi indivizi care au jicnit-o pe fată, tânărul a sărit în apărarea acesteia. În timp ce încerca să o apere pe iubita sa de gurile rele, adolescentul a fost tăiat cu sabia de cei doi scandalagii.

Citeste si:  Trei surori au murit într-un accident rutier

În acel moment, cei doi scandalagii de pe trotinete au scos fiecare câte o sabie și au început să-i care lovituri tânărului în vârstă de 18 ani. Imediat după ce l-au atacat pe adolescent, cei doi agresori au fugit de la locul faptei.

Martori la atacul sângeros, îngrozită, iubita victimei şi prietenul cuplului au apelat imediat la numărul unic pentru situații de urgență 112.

Citeste si: Scandal monstru în trafic: Tineri amenințați cu sabia și bâta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si