Autoritățile au deschis dosar penal pentru tentativă de omor, în cauză fiind un bărbat de 50 de ani din Pitești. Polițiștii au fost informați de o posibilă stare conflictuală, un bărbat și o femeie fiind principalii suspecți.

Citeste si: Conflict spontan încheiat cu o tentaivă de omor

„La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înțepător, acesta fiind în stare de inconștiență”,

precizează Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Polițiștii au ridicat două persoane, pe tânăra în vârstă de 22 de ani și un bărbat care se pare că este proxenet. Cei doi sunt soț și soție și ambii l-au lovit cu cuțitul pe client pentru că a vrut să plece fără să plătească.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal de proporții în Lugoj între două familii: o femeie a intrat cu mașina în poarta casei rivalilor

O femeie de 22 de ani se află în custodia poliției

Tânăra se află în custodia poliţiştilor și urmează să fie dusă la audieri.

„În urma verificărilor preliminare, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, cercetările fiind desfășurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș", explică IPJ Argeș.

Bărbatul atacat a fost transportat la spital, la Terapie Intensivă. Din păcate însă, bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

Citeste si: Un autobuz a căzut într-o prăpastie în Kashmir. 6 polițiști de frontieră indieni au decedat

Mai multe agresiuni de acest gen au avut loc în ultima vreme în județul Argeș. În data de 9 august 2022, o întreagă familie a fost ucisă de un bărbat de 50 de ani.

Conflict spontan încheiat cu o tentaivă de omor

În urma conflict spontan dintre două persoane, un bărbat din Hărman, un bărbat a intrat peste o altă persoană și a înjunghiat-o.

Un conflict a izbucnit între două persoane, iar una dintre ele s-a ales cu mai multe lovituri de cuțit, în zone vitale. La sosirea jandarmilor, bărbatul a început să îi amenințe și pe ei, acesta fiind arestat. Conflictul a avut loc în zona brașoveană Hărman.

Citeste si:  VIDEO| Bărbatul care a atacat două femei în Capitală, arestat pentru 30 de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si