Accidentul a avut loc pe DN 10, localitatea Măgura, Buzău. Bărbatul care era la volanul autoturismului a derapat în momentul în care a frânat brusc. Acesta a crezut că mașina de poliție este echipată cu radar.

Citeste si: VIDEO Două persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR

Din primele informații de la fața locului reiese că a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un șofer de 52 de ani care conducea un autoturism.


Șoferul dubei s-ar fi speriat când a văzut mașina de poliție și a frânat, dar a derapat. Doi polițiști, unul de 34 de ani, altul de 44 de ani, au fost răniți. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Citeste si: Șofer lăsat fără carnet pentru viteză excesivă, prins cu 190 km/h după câteva ore

Un șofer a fost lăsat fără carnet pentru viteză excesivă

Un șofer de 27 de ani a fost depistat duminică, 21 august, pe DN 2-3 85, în localitatea Dumbrava, Bacău, cu o viteză de 114 km/h.  La scurt timp de sancțiune și privat de dreptul  de a mai conduce 90 de zile, a fost din nou prins la volan, cu o viteză mult mai mare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Viteză năucitoare înregistrată de un radar pe autostradă, între Râmnicu Vâlcea şi Deva. Șoferul a fost prins cu o viteză de 243 km/h

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305

lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Citeste si:  Doi jandarmi au ajuns la spital după ce au fost bătuți de un grup de tineri

La scurt timp, în afara localității Dumbrava, tânărul a fost din nou depistat la volanul autoturismului circulând cu viteza de 190 de km/h” , spun reprezentanții IPJ Bacău.
Tânărul s-a ales cu o amendă de 2.175 de lei și permisul suspendat pentru încă 4 luni.

Citeste si:  Un bărbat de 67 de ani din Focșani a fost prins de două ori beat la volan în aceeași zi

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si