Venus în Fecioară 4 septembrie 2022. Pe 4 septembrie, planeta Venus, considerată „planeta iubirii” va intra în zodia Fecioară. Iată cum vor fi influențate toate cele 12 zodii de intrarea planetei Venus în zodia Fecioară!

Venus intră în zodia Fecioară începând cu 4 septembrie 2022

Intrarea planetei Venus în zodia Fecioară le va face pe zodii să își șteargă sentimentele, să depună mai mult efort pentru a avea relații sănătoase cu persoanele din jurul lor și să fie mai selective atunci când vine vorba despre alegerea unui partener. 

Venus, planeta iubirii și a feminității, intră cu atenție în semnul Fecioarei, zodia perfecțiunii și a purității.

Venus în Fecioară 4 septembrie 2022

Venus în Fecioară, începând cu 4 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

[Sursa foto: PixaBay]

Cum se manifestă Venus în Fecioară

Când Venus se află în Fecioară, semn de pământ, este în trigon cu Domiciliul din Taur și își găsește Căderea din cauza opoziției cu semnul sau de Exaltare, Peștii. Din acest motiv, este vorba, totuși, de o Cădere atenuata fata de ceea ce au alte planete.

Venus în Fecioară marchează modul în care nativii vor relaționa cu persoanele din jur. Există o tendință de atracție spre semnificația materială și profesională a relațiilor, astfel că Venus va veni cu relații pe bază de interes, în mare parte din cazuri. 

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Venus în Fecioară le va face pe zodii să stabilească care este, de fapt, sensul relațiilor lor, fără a fi cuprinse de tot felul de emoții. 

Cum sunt afectate zodiile în perioada de Venus în Fecioară

Iată cum vor fi influențate zodiile cât timp Venus se va afla în zodia Fecioarei!

Berbec

Berbecii își vor pune ordine în viață. Sunt tentați să revizuiască într-un mod mai dur relațiile pe care le au și să arunce o privire asupra reciprocității. Dacă în următoarea perioadă o relație de-a Berbecilor se va încheia, în viața acestor nativi vor veni oameni noi și mai multă energie.

Taur

Creativitatea Taurilor va ieși la suprafață. Serviciul și aspectele de zi cu zi le-ar putea ocupa tot timpul, iar partenerul de cuplu se va simți neglijat din această cauză.

Citeste si: Horoscop 30 august 2022. O zi extrem de norocoasă pentru trei zodii

Venus în Fecioară 4 septembrie 2022

Venus în Fecioară, începând cu 4 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii au șansa de a termina un proiect important și își vor da seama că acasă reprezintă pentru ei locul în care de fapt, le este inima. 

Pot apărea conversații intense astfel că le este recomandat să exerseze compasiunea. O iubire din trecut poate reveni în viețile nativilor Gemeni, iar astrele le recomandă să se gândească foarte bine înainte de a lua o decizie. 

Rac

Pentru Raci, comunicarea joacă un rol important în această perioadă. Se vor concentra pe aspecte ce țin de locuință și familie. Aceste două segmente vor trece printr-o reinventare, astfel că va fi nevoie de conversații dificile și schimbări.

Vor începe să relaționeze într-un mod mai sănătos și mai frumos cu persoanele pe care le iubesc.

Leu

Viața Leilor va fi una mai liniștită în următoarea perioadă. Și-au schimbat valorile personale, iar acum vor avea șansa de a integra tot ceea ce au stabilit. Analizează în serios sectorul financiar și pot face ajustări din acest punct de vedere.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt în transformare. În viața acestora vor apărea oameni noi și mai buni. Își analizează dur finanțele, iar dacă vor trebui să facă modificări trebuie să se gândească foarte serios înainte.

Balanță

În următoarea perioadă Balanțele vor alege să facă o schimbare de look. Energia lor va căpăta un alt sens, astfel că se vor redescoperi. 

Scorpion

Unii Scorpioni pot simți nevoia de a se retrage pentru a se relaxa sau pentru a-și pune ordine în gânduri. O stare de spirit optimistă te va ajuta să scapi de ego-ul negativ pe care l-ai avut în ultima vreme.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Horoscop 29 august 2022. Un început de săptămână cu greutăți pentru unele zodii

Venus în Fecioară 4 septembrie 2022

Venus în Fecioară, începând cu 4 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii își vor regândi cariera. Anumite obiective ale acestora se vor schimba sau vor dispărea definitiv. Universul echilibrează toate lucrurile din viața lor.

Capricorn

A venit momentul să ia o pauză și să își rezerve o vacanță. Productivitatea lor va fi scăzută. După ce au învățat tot ce era nevoie își vor stabili noi obiective semnificative pentru viitorul lor.

Vărsător

Pentru ei, lucrurile devin mai ușoare în următoarea perioadă. Nu te grăbi să iei decizii importante până când nu analizezi toate variantele care să te avantajeze într-o anumită situație. Vești bune pentru cei care se află într-o relație: se vor apropia mai mult de partener!

Pești

Pentru pești, în prim-plan vor fi relațiile. Vor renegocia aspecte cu prietenii sau un vechi amic s-ar putea reîntoarce la ei pentru a rezolva unele probleme din trecut. Au parte de momente frumoase după o perioadă de transformare. 

Citeste si: Horoscop 27 august 2022. Ziua de sâmbătă vine cu vești proaste pentru două zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si