Dumitru Florian, zis Bujilă intervine în scandalul momentului și amenință cu bătaia, după ce imaginile șocante în care o femeie este lovită cu brutalitate de Fane Vancică au ajuns virale pe internet.

Principalul oponent a lui Fane Vancică intervine în scandalul momentului

În urma videoclipului apărut, atât bărbatul, cât și soția acestuia au primit mai multe amenințări în mediul online, iar polițiștii se tem de ce e mai rău.

Citeste si: Imagini șocante. Interlopul Fane Văncică, filmat în timp ce își bătea amanta

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Interlopul apare în imagini lovindu-și cu bestialitate amanta, care nu a depus nici până acum plângere.

Reacția Gabrielei Firea în scandalul momentului

"Sunt indignată și revoltată de imaginile cu un bărbat din Capitală care-și umilește și abuzează partenera de viață, de față cu o altă persoană. O brută! Aceste imagini au circulat liber pe Internet și poate au fost văzute inclusiv de copii.

Citeste si: Interlopul Marco Kalu, mesaj pentru prietenii săi virtuali. Este ținta unui furt de identitate

Nu-mi vine să cred că pentru unele persoane astfel de fapte au ajuns o laudă, o modă pe rețelele de socializare. Este la fel de șocant numărul mare de persoane care apreciază și distribuie astfel de imagini, care stau și ascultă ce au de spus acești agresori", a transmis Gabriela Firea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si