Cel de-al doilea sezon al quiz-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” începe în această seară, la ora 22:30, la Kanal D, într-o zi cu totul specială, în care se celebrează chiar limba română. Prezentatorul show-ului cu și despre cuvinte a transmis un mesaj celor care gândesc, scriu și simt românește, milioanelor de telespectatori care urmăresc emisiunea devenită un adevărat fenomen în România.

Citeste si: O mama și fiica sa concurează în prima ediție a noului sezon „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“De Ziua Limbii Române, lansăm cel de-al doilea sezon <Jocul cuvintelor>, o emisiune în care limba română este elementul central. Sensurile cuvintelor, însemnătatea lor, diversitatea vocabularului, toate acestea ne leagă într-o experiență care ne îmbogățește și ne exersează mintea. DEX-ul (Dicționarul Explicativ al Limbii Române) e reperul nostru și, ne dorim, și al celor de acasă, pentru că Limba este îmbrăcămintea gândului ”, spune Dan Negru.

Citeste si: Ce sume sunt puse la bătaie la “Tu urmezi!”, show-ul prezentat de Dan Negru, care va începe în curând, la Kanal D!

În primul sezon al emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” s-au folosit 4.163 de definiții din cele peste 67.000 cuprinse în Dicționarul Explicativ al Limbii Române, așadar rămân foarte multe definiții și sensuri de adus în fața milioanelor de telespectatori.  Nu pierdeți, începând de astăzi, de la 22:30, un nou sezon “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si