Persoanele venite la înmormântare au fost nemulțumite de schimbarea traseului cortegiului funerar, astfel că au devenit agresivi și au lovit mai mulți polițiști.

Vinovații au fost puși sub control judiciar

”Toți inculpații din dosarul scandalului din Târgoviște, scandal ce a avut loc între participanții la cortegiu funerar și poliție, au primit astăzi control judiciar”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit instanței, inculpații ce se află sub control judiciar, se pot deplasa la locurile de muncă.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, imaginile surprinse de la locul scandalului sunt extrem de neclare și nu ajută la recreare filmului violențelor din acea zi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr este arestat după ce a lovit și împins un bătrân în fața mașinilor

”Astfel ne așteptăm și vom cere clasarea cauzei pentru toți cei opt inculpați, pentru că există dubii serioase cu privire la cine și cum ar fi săvârșit violențele”, a mai spus avocatul Adrian Cuculis.

În schimb, începe ancheta împotriva polițiștilor care ar fi călcat pe cap unul dintre participanți, el fiind deja la pământ.

Scandal la înmormântarea fetiței de 13 ani din Târgoviște

”Având în vedere numărul mare de participanți, precum și nemulțumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forțele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv și ar fi lovit cu pumnii și picioarele 5 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al Poliției Dâmbovița.

Citeste si: VIDEO- Exclusiv. Răspunsurile șoferiței din Iași care a ucis patru oameni: "Îmi vine să râd"

În urma scandalului, a fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si