Un asteroid uriaș, de două ori cât Big Ben-ul, va intra pe orbita Pământului pe data de 13 septembrie.
Specialiștii spun că acest corp va trece foarte aproape și se va intersecta cu orbita noastră, iar viteza va fi de 10 km pe secundă.

Citeste si: Venus în Fecioară, începând cu 4 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

Cât de aproape va trece roca imensă de pământ?

Roca imensă se va deplasa la aproximativ 6,7 milioane de kilometri de Pământ.
„Acest obiect din apropierea Pământului aparține grupului Apollo. El face o orbită în jurul Soarelui în 1023 de zile. În acest timp, asteroidul se îndepărtează de Soare la o distanță maximă de 456 de milioane de kilometri și se apropie de acesta la o distanță minimă de 139 de milioane de kilometri.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2023: Când începe Anul Nou Chinezesc şi cum vor fi zodiile influenţate?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Distanța asteroidului 2008 RW față de Pământ este în prezent de 51,63 milioane de kilometri, echivalentul a 0,35 unități astronomice. Lumina are nevoie de două minute și 52 de secunde pentru a călători de la asteroidul 2008 RW și a ajunge până la noi”, au comunicat experții de la The Sky.

Venus în Fecioară, din 4 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

Venus în Fecioară 4 septembrie 2022. Planeta Venus a intrat în zodia Fecioarei începând cu 4 septembrie 2022. Iată cum vor fi influențate toate cele 12 zodii de acest fenomen astologic!

Citeste si: Horoscop 5- 11 septembrie 2022: Zodiile care vor avea o perioadă de vis

Intrarea planetei Venus în zodia Fecioară le va face pe zodii să își șteargă sentimentele, să depună mai mult efort pentru a avea relații sănătoase cu persoanele din jurul lor și să fie mai selective atunci când vine vorba despre alegerea unui partener. 

Venus, planeta iubirii și a feminității, intră cu atenție în semnul Fecioarei, zodia perfecțiunii și a purității.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si