Un bărbat de 71 de ani nu mai are voie să intre în gospodărie și nici să se apropie e soție, asta după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecție.

Citeste si: O bătrână a fost omorâtă în bătaie de doi bărbați, în Brăila. Indivizii au vrut să-i fure televizorul

Totul a început de la munca în grădină, unde acesta a consumat și câteva pahare de alcool. Supărat că nu a fost ajutat de soție, a început să o lovească după un schimb de replici.

Femeia a sunat la 112 și a cerut un ordin de protecție asupra bărbatului său. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie pe o stradă din Miami. Un român și-a împușcat fosta iubită, apoi s-a sinucis

O bătrână a fost omorâtă în bătaie de doi bărbați, în Brăila

Caz șocant în județul Brăila. O bătrână a fost ucisă în bătaie de doi tineri, care i-au furat televizorul. Oamenii legii din cadrul Postului de Poliție Comunal Bordei Verde au fost sesizați cu privire la faptul că o pensionară, în vârstă de 77 de ani, din satul brăilean Constantin Gabrielescu  ”s-ar afla căzută în curte”.

 

Citeste si:  Gafă colosală la inaugurarea unei şcoli din Dâmboviţa. Ce greșeală de ortografie se regăsește într-un citat scris pe perete

Ajunși  de urgență la fața locului, polițiștii au constatat decesul bătrânei. Trupul neînsuflețit al acesteia prezenta lovituri în zona capului și a corpului.

Citeste si:  VIDEO Au fost făcute publice cele mai recente imagini cu epava Titanicului

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii brăileni, criminaliștii au stabilit că, în noaptea de 31 august, doi tineri în vârstă de 20 și 28 de ani au pătruns în casa victimei.

Citeste si: Un șofer care a accidentat un pieton și a fugit, a fost iertat de victimă, deși a stat în spital patru luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si