Totul a avut loc în comuna Sâmbăta de Sus din județul Brașov. O nuntă, care ar fi trebuit să fie ca în povești, a avut un final neașteptat pentru mai mulți invitați veniți să se bucure alături de miri.

Citeste si: La un pas de tragedie, în Capitală. O tânără a fost lovită de un tramvai

La scurt timp ce au degustat din felurile de mâncare servite la masă în timpul nunții, mai mulți nuntași au început să se simtă rău.

Mai exact, vorbim de 15 persoane care au început să manifeste simptome de toxiinfecție alimentară și au solicitat ajutor medical.

Nuntă cu final mai puțin fericit. 15 persoane au făcut toxiinfecție alimentară 

După solicitarea intervenției medicilor, 13 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar alte 2 au fost transportate la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie. Acesta a atacat cu toporul un adolescent

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov, Parchetul de pe lângă Tribunalul Făgăraș alături de oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de comercializare de produse alterate.

În anchetă sunt implicați și specialiști ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar-Veterinare din Brașov.

Citeste si: Un șofer care a consumat trei tipuri de substanțe psihoactive, prins de polițiștii din Ilfov. Ce sancțiuni va primi acesta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si