Evenimentul rutier s-a petrecut pe o stradă din orașul Giurgiu. Cinci oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, weekend-ul trecut, pe str. 1 Decembrie 1918. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

accident

Accident cu cinci victime, în Giurgiu.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citește si: Un șofer care a consumat trei tipuri de substanțe psihoactive, prins de polițiștii din Ilfov. Ce sancțiuni va primi acesta

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și patru ambulanțe SAJ.

accident

Grav accident în Giurgiu.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: Accidente cu repetiție

Persoanele rănite, printre care și o fetiță de 11 ani, au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. Copilul a fost însoțit de mama sa.

accident

Accident pe Strada 1918 din Giurgiu.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Pompierii au acționat pentru sablarea părții carosabile și au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Accident rutier grav. O mașină s-a răsturnat pe DN6

Un accident rutier grav a avut loc, noaptea trecută, în județul Giurgiu. Un autoturism s-a răsturnat și două persoane au ajuns de urgență la spital.

Citește si: Zelenski, implicat într-un accident

Un accident rutier grav a avut loc în județul Giurgiu. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, azi-noapte, pe DN 6, între localitățile Naipu și Prunaru.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, găsite în afara părții carosabile, unul dintre acestea fiind răsturnat.

Ce au transmis autoritățile

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ.

Persoanele rănite, bărbați în vârstă de 34 și 44 de ani, au fost transportate la spital cu ambulanțele SAJ.

Citește si: O ambulanță s-a răsturnat într-un șanț. Mai multe persoane, printre care și personalul ambulanței, au ajuns la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si