Șoferul microbuzului vorbea la telefon şi a intrat pe contrasens într-o porţiune îngustată, unde trebuia să acorde prioritate autoturismului din faţă, informează presa locală.

Citeste si: Un muncitor român s-a stins din viață în Italia. A murit într-un accident banal cu scuterul

Potrivit BZI.ro, au fost trei autoturisme implicate: microbuzul, un Ford Focus şi o Dacia Logan.

Cinci victime au rezultat în urma impactului, dintre care trei au fost transportate la spital şi două au refuzat transportul.

Detalii despre accidentul în care a fost implicat microbuzul cu 20 de persoane

ISU Iași a asigurat măsurile specifice la accidentul rutier produs între microbuz și autoturism, la ieșirea din localitatea Popricani, pe DN 24C. În microbuz se aflau 20 persoane, iar în autoturism 2 persoane.

Citeste si: VIDEO| Mașină în flăcări, în apropiere de Popești-Leordeni. Șoferul se afla în autoturism în momentul izbucnirii focului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La locul intervenției acționează o autospecială de intervenție de la ISU și 2 ambulanțe SAJ tip B.

Circulație blocată pe DN 24C

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  a informat- la ora 16.10- că pe DN24C Iași- Botoșani, în localitatea Popricani, circulația întreruptă din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

"Se estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat", au transmis polițiștii rutieri.

Citeste si: Două persoane au fost transportate la spital, după ce un tren a lovit un TIR

Citeste si: Tragedie în China: 27 de oameni au murit, după ce un autobuz s-a răsturnat

Scene terifiante au avut loc și în apropiere de Popești-Leordeni, unde un autoturism a luat foc. Șoferul s-a salvat în ultima clipă din iadul ce a izbucnit.

Șoferul se afla în trafic și la un moment dat a observat că ies flăcări de la motor. Bărbatul a coborât rapid din mașină și inițial a încercat să stingă singur flăcările, când a văzut că nu reușește și că focul se întețește, șoferul a sunat la 112.

O autospecială cu apă și spumă, a pompierilor a ajuns imediat la fața locului. Când au sosit angajații ISU, mașina ardea în totalitate, ca o torță.

Pompierii s-au grăbit să stingă flăcările, iar pe parcursul intervenției lor, traficul în zonă a fost blocat în totalitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si