Florin Bîrleanu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, s-a stins din viață într-un accident cumplit care a avut loc în comuna Căldăraru din județul Argeş, după ce a condus tocmai din Franţa pentru a-şi vedea părinţii.

Citeste si: Un tânăr a furat un microbuz din fața unui hotel și l-a dus pe câmp unde i-a dat foc

Accidentul tragic a avut loc în noaptea de 16 spre 17 septembrie 2022, atunci când Florin mai avea de parcur numai câţiva kilometri să ajungă acasă.

Citeste si: O femeie a fost atacată pe stradă de iubitul ei. În tot acest timp, victima își ținea bebelușul în brațe

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Într-o fracțiune de secundă, tânărul a pierdut controlul volanului, iar maşina lui s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.

Florin a condus mii de kilometri pentru a-și revedea părinții

Momentul în care s-a produs accidentul teribil a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă. În imagini se poate observa cum maşina se răstoarnă de mai multe ori.

Citeste si: O fundație din Olanda a trimis două camioane de echipamente spitalului din Călărași

Având în vedere faptul că Florin nu purta centura de siguranță, acesta a fost aruncat din maşină şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că pe şosea se aflau mai multe crengi căzute, iar şoferul a încercat să le evite şi aşa s-a întâmplat nenorocirea.

Citeste si: Un tânăr a fost găsit fără suflare în propria casă. Principalul suspect al polițiștilor este chiar tatăl său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si