Iată ce mesaj a transmis Nicușor Dan cu ocazia Zilei Bucureștiului!

Mesajul transmis de primarul Capitalei de Ziua Bucureștiului

"Bucureştiul împlineşte astăzi 563 de ani de la prima atestare documentară. Iubesc acest oraş pentru istoria sa, pentru clădirile şi monumentele care s-au încăpăţânat să reziste veacurilor şi vremurilor, nu de puţine ori nemiloase. Îmi place acest oraş pentru că musteşte de viaţă în zilele şi serile de vară când străzile sunt deschise.

Teatrele, parcurile monumente istorice, Delta din inima oraşului, cafenelele şi ceainăriile sunt doar câteva dintre atracţiile care dau farmec Capitalei", a afirmat edilul general.

Citeste si: Gabriela Firea: Parcul Cişmigiu a ajuns o ruşine doar din vina lui Nicuşor Dan

"Ei sunt cei care muncesc aici zi de zi şi care merită astăzi urările de 'La mulţi ani!'. Sper ca împreună să reuşim să transformăm Capitala României în ceea ce ne dorim cu toţii să fie: un oraş prietenos, dezvoltat în armonie cu trecutul, în care să ne dorim cu toţii să trăim", a completat primarul general.

Nicușor Dan a anunțat că va candida din nou la fotoliul de primar al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi că îşi doreşte un nou mandat. Acesta a argumentat faptul că a scos Primăria Capitalei din falimentul în care o adusese Gabriela Firea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Deocamdată mai sunt doi ani şi două luni şi vreau să petrec fiecare dintre aceste zile pentru a rezolva problemele mari pe care oraşul acesta le are. Şi, da, îmi doresc, desigur, să mai am un mandat, mai ales pentru faptul că în administraţia publică proiectele durează.

Adică începi un proiect azi şi îl termini peste trei ani, pentru că trebuie să faci achiziţie, prefezabilitate, achiziţie, fezabilitate, achiziţie, proiectare şi execuţie.

Dacă se întâmplă să ai şi o gaură de trei miliarde la început de mandat, termenele acestea se decalează. Da, îmi doresc, dar cel mai important lucru este să rezolvăm în doi ani şi două luni cât mai multe din problemele mari pe care bucureştenii le au”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă.

Citeste si: Cât ar dura construcția trenului metropolitan București – Ilfov. Proiectul lui Nicușor Dan va costa aproape un miliard de euro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si