Elena Udrea va rămâne în închisoare, iar ea, împreună cu Tudor Breazu sunt obligați să plătească suma de 200 de lei de fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. 

Elena Udrea va rămâne în închisoare

Magistrații au respins și apelurile declarate de Tudor Breazu, Rudel Obreja şi Elena Udrea împotriva deciziei penale nr. 41 din data de 7 aprilie 2022, pronunţată de Completul de cinci Judecători Penal. 

Citeste si: Elena Udrea, mesaj emoționant din spatele gratiilor de ziua fiicei sale. Eva împlinește 4 ani 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Decizia în dosarul ”Gala Bute” este una definitivă, astfel că Elena Udrea va rămâne în închisoare.

Ce argumente au adus Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție 

"Cu majoritate, respinge, ca nefondate, contestaţiile în anulare formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia Naţională Anticorupţie şi condamnaţii Udrea Elena Gabriela, Breazu Liberiu Tudor, Nastasia Gheorghe şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr.

93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Completul de 5 Judecători în dosarul nr. 2303/1/2017", se arăta în decizia ICCJ. 

Citeste si: Elena Udrea solicită ajutor Curții Constituționale. Aceasta cere ridicarea sechestrului de pe averea de 4,7 milioane de euro

Elena Udrea a fost condamnată în martie 2017, la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si