Criminaliștii încearcă să afle ce i-a împins pe cei doi oameni în vârstă, soț și soție să se arunce în gol de la etajul 7 al blocului în care locuiau în Capitală.

Cei doi soți locuiau la etajul doi, însă în cursul zilei de vineri au urcat până la etajul 7, unde se află ghena blocului. Din acel loc, bătrânii s-au aruncat în gol ținându-se de mână.

Citeste si: Doi bătrâni s-au sinucis împreună

Cei doi s-au prăbușit pe asfaltul din fața blocului, iar echipajele medicale care au venit de urgență nu au mai putut decât să constate decesul.

Biletul de adio lăsat de cei doi soți

Potrivit surselor din anchetă, cei doi soți au lăsat un bilet de adio în care au specificat că aveau grave probleme de sănătate și că au decis să pună capăt vieții împreună înainte să îi răpună boala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Tragedie în București: Doi bătrâni au căzut de la etajul șapte al unui bloc

Disperarea i-ar fi împins pe doi bătrâni- soț și soție- să se arunce de la etajul șapte al blocului în care și-au petrecut întreaga viață.

Citeste si: VIDEO- EXCLUSIV. Șoferița din Hârlău care a ucis o fetiță de patru ani a fost condamnată la trei ani de închisoare

Un dosar penal a fost deschis în acest caz și rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii, cum s-a produs mai exact această tragedie.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, Biroul Morți Suspecte. 

Cei doi soți aveau aceeași vârstă, 89 de ani

Sinuciderea s-a petrecut vineri, în Sectorul 2 al Capitalei, în jurul orei 12.30. Cei doi soți aveau 89 de ani. 

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani”, a anunțat vineri Poliția Capitalei.

Citeste si: Crimă la azilul de bătrâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: