UPDATE 18.26

Fane Văncică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

 

UPDATE 13.30

Primele imagini cu interlopul Fane Văncică reținut de polițiști.

 

 

UPDATE

Fane Văncică a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Interlopul Fane Văncică a fost trezit din somn de polițiști și luat pe sus într-un dosar de lipsire de libertate și tulburarea ordinii publice.  

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, în dimineața zilei de 27 septembrie 2022, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Citeste si: Fane Văncică are probleme cu legea. Acum a mărturisit de ce și-a bătut amanta

Conform polițiștilor, este vorba de un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La începutul lunii septembrie, Fane Văncică a fost în centrul unui scandal după ce și-a bătut amanta cu pumnii și picioarele.

Imaginile au ajuns virale pe internet, iar polițiștii s-au autosesizat și l-au reținut pe Văncică pe Aeroportul Otopeni, în momentul în care se întorcea din Italia.

Fane Văncică, dus pe sus la audieri

Fane Văncică, bănuit de săvârșirea faptelor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii publice, a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, au precizat cei de la Poliția Capitalei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Conform unor surse citate de G4Media, Fane Văncică este cercetat în urma apariției filmulețului pe TikTok în care lovea o femeie.

fane vancica

Fane Vancica și-a bătut amanta cu pumnii și picioarele 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși în acel caz plângerea nu a fost depusă în termenul legal, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte care nu necesită plângerea părții vătămate.

Scene halucinante cu Fane Văncică lovindu-și amanta

În urma imaginilor revoltătoare apărute pe TikTok, pe numele lui Vancică a fost emis un  mandat de aducere, astfel că a fost reținut de polițiști și duș la Secția 16 de Poliție unde a fost audiat.

Citeste si:  VIDEO- Poliția Capitalei a emis un ordin de restricție provizoriu pentru Fane Vancică. El este căutat de către polițiști în aceste momente

Pe data de 30 august, pe numele lui Niță Cami a fost emis și un ordin de restricție provizoriu, pentru cinci zile.

Văncică și-a recunoscut la acel moment fapta, tot pe TikTok, spunând că ”era beat și nu și-a luat nici pastilele”.

Revenim cu informații


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si