Românca în vârstă de 28 de ani a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru o publicație din Marea Britanie că încă există șoferi de TIR care o judecă. Mai mult, Loredana afirmă că aceștia spun despre ea că nu poate conduce la fel de bine ca un bărbat.

Povestea impresionantă a Loredanei, tânăra care a devenit șofer de TIR în Anglia. "Bărbaţii amuţesc atunci când văd cum conduc"

Citeste si: Clipe de groază pentru doi minori de 13 și 16 ani din județul Buzău! Cei doi au fost agresați și sechestrați!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra le dă de fiecare dată peste nas, bărbații rămânând muți atunci când o văd cum conduce.

Loredana îi calcă pe urme bunicului ei. Bărbatul a fost șofer de TIR în România

"Deși îmi fac meseria cu responsabilitate, există șoferi de camion bărbați care mă judecă pentru felul în care arăt și pentru faptul că sunt femeie. Sunt oameni care spun că nu voi putea parca camionul în mod corespunzător sau că nu pot face treaba la fel de bine ca un bărbat.

Când urc în cabină și încep să conduc, ei văd imediat de ce anume sunt în stare și își schimbă rapid părerea despre mine. Dar nu ar trebui să fiu nevoită să-mi demonstrez abilitățile, pentru a nu fi judecată pentru slujba mea", a dezvăluit tânăra româncă pentru  Daily Star.

Povestea impresionantă a Loredanei, tânăra care a devenit șofer de TIR în Anglia. "Bărbaţii amuţesc atunci când văd cum conduc"

Citeste si: Ministrul Sănătății, despre pastilele de iod: „Cred că un comportament responsabil al fiecărui cetăţean este să aibă această substanţă la domiciliu”

Loredana Zainea a mai povestit şi cum a început să aibă o pasiune pentru camioane: "Bunicul meu a fost șofer de TIR în România și el este inspirația mea. Mi-am petrecut cea mai mare parte a copilăriei alături de el", a mărturisit tânăra în vârstă de 28 de ani.

Citeste si: Acum s-a aflat ce făcea mama din Găești când s-a înecat fiul ei. După ce și-a văzut copilul mort, a cedat: „A stat o perioadă lângă el. După aceea...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si