Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat demararea procedurii de achiziție pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate aferent Drumului Radial 4, care va face legătura între Corbeanca și Municipiul București.

Citeste si: Gabriela Firea, acuzații la adresa lui Nicușor Dan: „Unde e apa caldă din afișul tău, Nicușor Dan?”

Ce spune Nicușor Dan despre elaborarea Studiului de Fezabilitate

„Demarăm procedura de achiziție pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate aferent Drumului Radial 4 (DR 4 – Nord Expres), care va face legătura între localitatea Corbeanca și Municipiul București”,

informează primarul pe pagina sa de Facebook.

„Caietul de sarcini şi documentaţia aferentă procedurii au fost lansate în SEAP de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București (ADIZMB)”, a mai adăugat Nicușor Dan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cât ar dura construcția trenului metropolitan București – Ilfov. Proiectul lui Nicușor Dan va costa aproape un miliard de euro

Cât de lung va fi Drumul Radial 4- Nord Expres și la ce costuri se ridică construcția acestuia

„Drumul Radial 4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km, 4 benzi de circulație, câte 2 pe fiecare sens, și va conecta Bd.

Poligrafiei cu Centura Capitalei (DNCB), viitoarea Autostradă A0 și localitatea Corbeanca. Prin execuția acestui drum, se vor realiza noi legături pentru intrări și ieșiri din Municipiul București, se va optimiza și decongestiona traficul pe Șoseaua București – Ploiești (DN1) și pe Șoseaua București – Târgoviște (DN1A)”, a precizat Nicușor Dan.

Citeste si: Gabriela Firea, revoltată că un proiect a fost lăsat în paragină de conducerea Primăriei București: „Baza sportivă Sahighian este, din nou, abandonată”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, menționează că valoarea estimată pentru realizarea studiului de fezabilitate este de 17 milioane lei fără TVA, cu termen de execuție de 12 luni, iar finanțarea urmează să fie asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

De asemenea, Nicușor dan a informat că termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 noiembrie 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si