Compania a anunțat că se pot cumpăra bilete online până la ora plecării trenului pentru 75% din trenurile InterRegio, pentru 65% din trenurile Regio Expres și pentru 32% din trenurile Regio.

Biletele vor putea fi achiziționate oricând înaintea plecării trenului

Până acum, biletul putea fi rezervat online, dar într-un interval care pornea de la 30 de zile până la cel mult 6 ore înainte de plecarea trenului.

Acum, indiferent de momentul în care ajungeți la gară, puteți face achiziția biletului online, de pe telefon.

Citeste si: Tragedie pe Defileul Jiului. Un bărbat a murit, după ce o stâncă a lovit mașina aflată în mers

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Important de menționat este însă faptul că numărul de locuri disponibile în fiecare vagon pentru sistemul online este limitat.

CFR acordă și o reducere 

Serviciul “Bilete online până la plecare” este disponibil deja pentru călătoria cu vagoane cușetă/dormit, precum și pentru trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă, Brașov – Constanța etc.

Citeste si: Un șofer a scăpat nevătămat, după ce mașina cu numere false s-a făcut praf

În aplicaţiile online ale CFR Călători, serviciul „Bilete online până la plecare” este marcat cu o pictogramă dedicată cu simbolul “0m”.

Citeste si: Accident în Arad. O ambulanță cu un pacient a fost lovită de o mașină

La cumpărarea biletelor online de pe siteul www.cfrcalatori.ro sau din aplicația mobilă, CFR aplică o reducere de 5% din tariful de transport.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si