Poliția din Vâlcea solicită ajutorul populației pentru a găsi minorul dispărut de acasă.

Un minor din Vâlcea a dispărut de la asistentul maternal

Minorul dispărut se numeşte Dumitrescu Bogdan Dumitru, are o înălţime de 1,68 m, 46 de kilograme, păr castaniu, ochii căprui şi poartă ochelari de vedere, scrie Agerpres.

Citeste si: VIDEO: Cine este Angelin, băiatul de 13 ani care a plecat din Galați după o ceartă cu tatăl. A fost găsit în urma mesajului Ro-Alert

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoarea neagră, lungă până la genunchi, pantaloni de trening de culoare gri, pantofi tip sport de culoare albă. Minorul suferă de afecţiuni neuro-psihice", au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Un copil dispărut a fost găsit mort în albia unui râu

Un copil în vârstă de șase ani a fost găsit decedat în albia unui râu, în localitatea arădeană Chisindia.

Citeste si: Acum s-a aflat ce făcea mama din Găești când s-a înecat fiul ei. După ce și-a văzut copilul mort, a cedat: „A stat o perioadă lângă el. După aceea...”

„Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre dispariţia unui băieţel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă şi au pornit căutările, împreună cu mai mulţi cetăţeni din localitate. După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsufleţit al copilaşului”, a transmis IPJ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si