Un motociclist a fost salvat de pe Transalpina, după ce a intrat în hipotermie.
"A înghețat în timp ce mergea cu motocicleta pe Transalpina. A intrat în hipotermie și a spus că nu se aștepta la așa ceva, pentru că am plecat de la o temperatură de 25 de grade Celsius. A încercat să treacă Transalpina cu haine de 25 de grade.

Citeste si: Avalanșă în Munţii Himalaya: cel puţin 19 morţi şi 10 persoane dispărute

Au fost colegii mei și l-au recuperat, pentru că nu mai putea să continue", a spus Sabin Cornoiu la o emisiune de la Radio Târgu Jiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentul s-a petrecut la prima ninsoare din Munții Parâng. Salvamontiștii avertizează pe toți cei care urmează să ajungă în astfel de zone.

Citeste si: Doi turiști au rămas blocați în masivul Bucegi

Avalanșă în Munţii Himalaya: cel puţin 19 morţi şi 10 persoane dispărute

Cel puțin 19 persoane au murit, iar alte 10 sunt dispărute în urma unei avalanșe ce a avut loc în Munții Himalaya, India.

Un grup de 34 de alpiniști, format din elevi, dar și instructori, de la Institutul de alpinism Nehru, a fost cuprins de o  avalanșă  în apropierea vârfului Muntelui Draupadi ka Danda-II. 

Citeste si: 22 de morți și peste 50 de dispăruți în urma unei alunecări de teren

”Au fost găsite  nouăsprezece cadavre. Zece persoane sunt încă dispărute.

Operaţiunile de salvare au fost reluate în această zi, dar sunt condiţionate de vreme. Vremea e rea”, a declarat Ridhim Aggarwal, de la agenţia de dezastre din Uttarakhand.

Citeste si: Se mai schimbă sau nu ora în România în această toamnă? Precizări importante


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si