Polițiștii din Timișoara au întocmit un dosar penal, după ce un șofer, în vârstă de 21 de ani, a fost bătut de un biciclist din cauza unei parcări. În acest caz se fac cercetări pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Citește si: Ce a decis Judecătoria Buftea în cazul bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Incidentul a avut loc pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara.

Șoferul unei mașini și-a parcat automobilul pe trotuar pentru a lăsa un colet la un bar, iar un biciclist care se afla în zonă cu fiica sa i-a cerut șoferului să își mute mașina de pe trotuar, deoarece încurcă circulația pietonilor și bicicliștilor.  Ulterior lucrurile au scăpat de sub control.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce au anunțat autoritățile

„Polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara, a avut loc o altercație între doi bărbați, respectiv între un conducător auto și un biciclist.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic și verbal de către biciclist”, transmite IPJ Timiş.

Citește si: Două eleve s-au luat la bătaie pe o stradă din Găești

Citește si: Bătaie în trafic

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe şi fac verificări pentru identificarea biciclistului precum şi pentru stabilirea întregii situații de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Citește si: Momentul care nu s-a văzut pe filmarea inițială. Ce au surprins camerele de supraveghere în timpul scandalului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si