Un bărbat mort de ciroză a fost ridicat din sicriu, la priveghi, de polițiștii care anchetau o crimă. Medicul de familie a crezut că a murit sugrumat, asta pentru că nu ar fi știut de boala acestuia.

Citeste si: O pacientă a murit pe masa de operație, chiar înainte de intervenție

Scenele s-au petrecut în locuința bărbatului de 47 de ani, care a murit luni dimineața.

Anterior decesului, bărbatul a fost diagnosticat cu ciroză hepatică. Anchetatorii au descins după ce au fost alertați că ar fi murit sugrumat.
Bărbatul a fost scos din sicriu și băgat într-un sac negru, spre uimirea mamei și a oamenilor de la priveghi.

Citeste si: Cadavrul unei fete de 16 ani a fost găsit într-o casă aflată în construcție

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicu ar fi refuzat, inițial, să vină la casa familiei și ar fi declarat moartea ca fiind suspectă. Sora bărbatului a sunat la 112 spunând că medicul refuză eliberarea actului, iar de aici a început ancheta.

Cadavrul unei fete de 16 ani a fost găsit într-o casă aflată în construcție

Mister în cazul unei fete de 16 ani. Trupul acesteia a fost găsit într-o casă aflată în construcție, în Gorj. 

"La data de 10 octombrie, în jurul orei 9:17, polițiștii din cadrul Poliției Tismana au fost sesizați de către un bărbat din orașul Tismana, cu privire la faptul în incinta unei case aflate în construcție, a găsit o tânără spânzurată", arată IPJ Gorj.

Citeste si:  Un bărbat evacuat din locuinţă şi-a dat foc în momentul în care a aflat că este executat silit

"La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, în vederea efectuării de cercetări, stabilind că se confirmă cele sesizate.

A fost solicitat un  echipaj medical,  care a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul fetei", a adăugat IPJ Gorj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si