Cei trei hoți au acționat în noaptea de 14 spre 15 septembrie, când cei trei au intrat în parcarea unei firme. Mașinile furate au fost găsite nu departe de sediul firmei și au fost recuperate de polițiști. Cei trei au fost reținuți în cursul zilei de miercuri, fiind vorba de doi tineri de 18, respectiv 19 ani și un bărbat de 41 de ani, toți din Oradea.

Citeste si: Hoți de curent electric, reținuți de polițiștii din Olt. Cum au modificat contoarele

„Tinerii de 18 și 19 ani sunt suspectați că ar fi condus cele trei autovehicule furate, deși nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Hoți de curent electric, reținuți de polițiștii din Olt. Cum au modificat contoarele

Scumpirile fără precedent la energia electrică au dus la creșterea fenomenului de furt din rețeaua de curent. Românii care apelează la "șmecherii" pentru a plăti mai puțin curent decât consumă riscă să facă închisoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti a fost prins când fura dintr-un magazin

Trei persoane bănuite de  furt de energie electrică  şi blocarea sau modificarea contoarelor electrice au fost reţinute vineri de poliţişti în urma unor percheziţii la sedii de firme şi la domiciliile unor persoane din judeţul Olt.

Citeste si:  O familie a fost atacată cu maceta și ranga în fața Tribunalului din Galați

Suspecții ar fi montat în interiorul contoarelor electrice, contra unor sume de bani, un dispozitiv telecomandat, astfel încât consumul de curent electric să nu fie înregistrat, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Citeste si: Un bărbat a furat o mașină de peste 130.000 de euro din Germania și a adus-o în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si