Minorul a fost prins de către jandarmi pe un teren în zona localităţii Gura Şuţii. El orbea animalele cu un far.

Un minor din Dâmbovița este acuzat de braconaj

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, tânărul orbea animalele cu un far și le vâna cu ajutorul unui ogar.

Citeste si: Societatea Ornitologică Română atrage atenția asupra unui caz de braconaj, după ce o gârliță mare a fost împușcată

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Un tânăr a fost surprins de jandarmi, în noaptea de 14 spre 15 octombrie, pe raza localităţii Gura Şuţii, în timp ce se afla la vânătoare. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că tânărul se afla pe un teren agricol dintre localităţile Gura Şuţii şi Sperieţeni, iar cu ajutorul unui câine din rasa ogar intenţiona să captureze iepuri şi căprioare, folosind pentru orbirea acestora un dispozitiv de iluminat improvizat, format dintr-un far şi un acumulator", precizează reprezentanţii IJJ Dâmboviţa.

Un tânăr din Botoșani este cercetat pentru braconaj

Tânărul de 22 de ani a fost prins în timp ce vâna iepuri cu ajutorul unui arc, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Citeste si: Contrabanadă neobișnuită cu părți din animale: Colţi de elefant, coarne de rinocer şi solzi de pangolin

"Din verificări, a reieşit faptul că acesta, la data de 14 septembrie, în jurul orei 22,00, a fost observat, în timp ce încerca să se ascundă în vegetaţie, de paznicul de vânătoare al fondului de vânătoare nr.

3, din comuna Corni, care a solicitat intervenţia poliţiştilor. Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit identitatea persoanei, precum şi faptul că nu deţine permis de vânătoare şi se află, în mod ilegal, pe fondul de vânătoare respectiv. Totodată, în urma controlului autoturismului, cu care tânărul se deplasa, au fost găsite în portbagajul acestuia leşurile a doi iepuri de câmp", a afirmat Nenişcu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si