Polițiștii au stabilit că bărbatul se afla în sevraj în momentul în care a comis faptele. Acesta a sustras o sacoșă cu legume dintr-un coș de cumpărături și a lovit o femeie, după care i-a furat geanta.

Citeste si: Un bărbat înarmat cu un pix a jefuit un magazin

„La data de 18.10.2022, în jurul orei 10,00, fiind în stare de sevraj, în timp ce se afla în parcarea unui magazin din municipiul Galaţi, inculpatul a sustras o sacoşă cu legume din coşul de cumpărături al unei persoanei vătămate.

Ulterior, la aceeaşi dată, în jurul orei 1130, inculpatul s-a deplasat în cartierul Micro 39, unde, prin exercitarea de violenţe, a sustras poşeta unei alte persoane vătămate”, a precizat procurorul de caz.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Spargere la un sediu al Poliției din Galați. Hoții au furat 20.000 de lei

O asistentă medicală a fost atacată de un bărbat aflat în sevraj

Un incident asemănător a avut loc săptămâna trecută pe secția Medicală a Spitalului Județean Vaslui.
O asistentă a fost atacată de un bărbat aflat în sevraj pe care îl avea în grijă.

Citeste si: VIDEO- Angajată a unei săli de jocuri din Brașov, violată de un client care a fugit cu banii din casierie

„Din păcate, în Spitalul Județean a avut loc un eveniment șocant, ținând cont de faptul că o asistentă a fost lovită în cap de către un bărbat internat pe secția Medicală, care a intrat în sevraj. Plină de sânge, colega noastră a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe și supusă unui examen Computer Tomograf, iar bărbatul internat va fi tras la răspundere de către polițiști.

De asemenea, cazul va fi pus în discuție luni, în cadrul ședinței operative a spitalului”, spune directorul unității medicale, potrivit Vremea Nouă.

Citeste si: O tânără a imobilizat doi hoți până la venirea polițiștilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si