Paramedicii SMURD și membrii echipelor de descarcerare au fost solicitați să intervină, în cursul acestei dimineți, la ora 4:00, într-un accident rutier petrecut pe DN 67.

Acesta a avut loc în cartierul Căzănești, fiind implicate două autoturisme în care se aflau cinci pasageri. Șapte echipaje de salvare au intervenit și au efectuat manevrele de resuscitare persoanelor aflate încarcerate.

Citeste si: Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

Două femei au fost transportate la UPU Vâlcea cu politraumatisme, iar doi bărbați au fost monitorizați și evaluați. Bărbatul care și-a pierdut viața avea vârsta de 47 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Accident rutier în Ilfov: O mașină s-a răsturnat. În urma impactului, 5 copii au ajuns la spital

O mașină s-a răsturnat în județul Ilfov, iar în urma impactului 5 copii au ajuns la spital. Martorii au sunat la 112 și au contribuit la salvarea victimelor din cele două mașini, scoțându-le afară.

Citeste si: Accident pe Dunăre: Patru persoane au ajuns la spital, după ciocnirea a două ambarcațiuni

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanțe. Astfel, cele 7 victime, 2 adulți și 5 copii, au primit îngrijirile medicale necesare, iar după evaluare și stabilizare, cadrele medicale au decis să transporte cei cinci copii la  spitalele din București, pentru a beneficia de investigații amănunțite.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la IPJ Ilfov care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier.

Citeste si:  Accident pe Dunăre: Patru persoane au ajuns la spital, după ciocnirea a două ambarcațiuni

O femeie a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

„Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 L, între localitățile Tișița și Panciu, după ce un apel primit la  numărul unic de urgență 112, în jurul orei 17:50, anunța că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac, iar o persoană a rămas încarcerată”, anunță IPJ Vrancea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si