Până la venirea testului negativ, oamenilor nu le este permisă ieșirea din parcul de distracții.

Forțați să se testeze

Totuși, parcul de distracții a continuat să funcționeze pe parcursul închiderii pentru cei blocați în interior, potrivit mărturiilor de pe rețelele sociale. Un purtător de cuvânt a spus că parcul de distracții funcționează în „regim limitat” și că sunt respectate măsurile impuse de autoritățile chineze.

Citeste si: Bărbat condamnat la închisoare pentru tentativă de omor și viol, prins de autorități în Capitală

În Shanghai au fost raportate 10 cazuri de Covid cu transmitere locală în data de 30 octombrie, toți dintre acești oameni fiind asimptomatici. Este pentru a doua oară când Disneyland Shanghai este obligat să se închidă cu vizitatori înăuntru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anul trecut, în noiembrie, 30.000 de oameni au rămas blocați în parcul de distracții după ce autoritățile au ordonat testarea lor în cadrul unui „exercițiu”.

Numărul actual de oameni blocați în Disneyland este necunoscut, iar compania a refuzat să dea un număr. 

Citeste si: O polițistă din Buzău de 36 de ani s-ar fi sinucis cu pistolul din dotare. FOTO

În China, măsurile draconice nu sunt o noutate. Mulți locuitori din zone mai izolate se plâng că fac foametea și nu găsesc medicamente din cauză că sunt băgați în carantină. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si